Voor werkgevers

Uw 'Extern Recruiter'

U heeft een vacature. Hoe vindt u met de juiste expertise de beste kandidaat voor de functie, terwijl u er zeker van bent dat het u niet méér kost dan strikt noodzakelijk?

Van Hek & Lelieveld neemt het specialistische en tijdrovende proces van recruitment graag van u over. Op een eigentijdse, flexibele manier. U huurt ons op projectbasis in als 'extern recruiter' voor het werven en voorselecteren van uw nieuwe medewerker. Wanneer de juiste kandidaat gevonden is, neemt u hem of haar zelf in dienst. Een efficiënte werkwijze waarmee u tijd en geld bespaart.

Voor welke stappen in het traject u ons inzet, bepaalt u zelf. Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden. Wij werken onder andere met fixed price vacaturepakketten en via maatwerk dienstverlening. Wij vertellen u hier graag meer over.

U kunt voor iedere vacature bij ons terecht. Wij hebben specialisaties op het gebied van Finance-, HR- en Officefuncties en vacatures in de Kinderopvang.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening? Wij horen het graag. Haal uw eigen tijdelijke recruiter in huis.

Onze werkwijze