Ons team

Margit de Lange, senior HR consultant

Margit heeft de HR-dienstverlening opgezet bij Van Hek & Lelieveld. Als manager personeelszaken bij een bedrijf in de leisurebranche heeft Margit gedurende circa 15 jaar werving- en selectietrajecten gecoördineerd voor grote groepen seizoenmedewerkers. Ze was eveneens verantwoordelijk voor de recruitment voor uiteenlopende vacatures, van LBO- tot WO-niveau, in praktisch alle functiegebieden: techniek, ICT, productie, administratie, HR, frontoffice, management etc.

Bij Van Hek & Lelieveld heeft Margit inmiddels een groot aantal functies voor diverse bedrijven binnen het MKB weten in te vullen, van financiële en technische functies tot vacatures in de kinderopvang op alle niveaus.

LinkedIn profiel

Monique van Loo, senior controller

Monique Van Loo is registeraccountant en zet sinds 2012 haar financiële kennis in als senior controller voor het MKB. Monique geeft niet alleen financieel advies. Zij geeft ook trainingen zoals de workshop "meer met cijfers" voor de kinderopvang. Daarnaast verzorgt zij diepte interviews bij de selectie van financiële professionals. Met een op maat gemaakte case toetst zij uitgebreid de financiële vaardigheden van de kandidaten. 

LinkedIn profiel

Arthur van Hek & Rob Lelieveld, directie

Arthur van Hek heeft een brede financiële advieservaring opgedaan bij internationale bedrijven en in de accountancy. Deze ervaring zet hij sinds 1999 in voor uiteenlopende opdrachtgevers binnen het MKB. In 2006 is Rob Lelieveld, vanuit een advies en accountancy achtergrond, toegetreden tot Van Hek & Lelieveld.

 

Samen wenden ze hun kennis met plezier aan om bij financiële functies, zoals manager bedrijfsvoering, controller en administrateur, diepte-interviews te voeren en praktijkcases af te nemen.

LinkedIn profiel Arthur van Hek

LinkedIn profiel Rob Lelieveld