Onze werkwijze

Uw 'extern recruiter'

Van Hek & lelieveld biedt een flexibele maatwerkoplossing voor werving en selectie. Een nieuwe aanpak die wérkt. U huurt ons in als recruiter voor het werving- en selectietraject. Voor iedere unieke vacature gaan we gericht op zoek en vinden we de geschikte kandidaten. Wij betrekken hierbij ons bestand van kandidaten in het werkgebied en ons netwerk. Efficiënt en creatief, snel en slagvaardig. En als de juiste match is gemaakt, neemt u de kandidaat direct zelf in dienst. Dat bespaart tijd en geld.

Wat houden onze flexibele diensten op het gebied van werving en selectie in?

Samen bekijken we welke ondersteuning het beste bij uw situatie past. Wilt u dat we u het werving- en selectieproces geheel uit handen nemen, of heeft u alleen hulp nodig bij het screenen van cv’s of bij het voeren van selectiegesprekken? Op basis van het vacatureprofiel, de eventuele functiebeschrijving en de doelgroep bepalen we welk pakket wij u aan kunnen bieden. En als u meerdere vacatures heeft, kunt u voordelig gebruik maken van onze ervaring met het op tijdelijke basis in-house invullen van de rol van recruiter, bijvoorbeeld binnen uw eigen HR-afdeling.

Actuele werving– en selectietechnieken

Om de beste kandidaat te bereiken, maken wij gebruik van moderne wervingsmethodieken, zoals online werving, sociale media en ons eigen netwerk. Telefonische intakes, persoonlijke interviews, praktijkcases, referentiechecks en (ingehuurde) assessments zijn instrumenten die wij inzetten om tot de beste match te komen. En als u dat liever heeft, kunnen we de selectiegesprekken ook op uw eigen locatie voeren.

Vacaturepakketten

Van Hek & Lelieveld biedt fixed price pakketten aan voor het invullen van een vacature, inclusief wervingskosten. De kosten zijn van tevoren bekend, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Maatwerk

Rekent u liever de daadwerkelijk gewerkte uren en wervingskosten af? Heeft u een vacature die naar verwachting moeilijk in te vullen is, heeft u meerdere vacatures, zoekt u een tijdelijke recruiter op locatie of heeft u bijvoorbeeld alleen hulp nodig bij selectie? We stellen in overleg met u een maatwerkplan op om uw vacature(s) met succes in te vullen en voeren dit plan vervolgens uit. Wij rekenen hierbij een tarief voor de bestede uren. Eventuele wervingskosten betaalt u zelf.

Voor iedere vacature kunt u bij ons terecht

De HR consultants van Van Hek & Lelieveld zijn gekwalificeerde specialisten op het gebied van werving en selectie. Wij hebben ervaring met uiteenlopende functies in alle mogelijke branches: Finance en HR, ICT, Techniek, Leisure, Kinderopvang en Zorg, Van stafmedewerkers tot aan lijnmanagers. Daarnaast hebben we ervaring met het werven en selecteren van grote groepen medewerkers voor de leisure- en kinderopvangbranche en ook vrijwilligers voor een maatschappelijk doel. .

Specialisaties in Finance, HR en Officefuncties

Wij zijn gespecialiseerd in functies op het gebied van Finance, HR en Office (secretariele functies). Wij hebben inmiddels een groot aantal functies op deze vakgebieden ingevuld. Wij bieden u een extra module waarin onze vakspecialisten aan de hand van een diepte interview of een praktijkcase de kennis en vakvaardigheden van de kandidaten diepgaand toetsen.